accessibility test
  CONTORUL INTELIGENT

  O tehnologie pentru viitor

  Contorul inteligent este un pas important în digitalizarea rețelelor electrice. Află care sunt beneficiile pentru tine și care sunt planurile de instalare.

  La sezione ha un'immagine della mappa dell'Italia politica monocromatica rielaborata graficamente con degli elementi grafici quadrangolari Contact

  Suntem aici pentru tine

  Preluăm non-stop sesizările tale cu privire la deranjamente. Află care sunt modalitățile prin care ne poți contacta, oricare ar fi situația cu care te confrunți.

  La sezione contiene una selezione di articoli
  CategoriaCOMUNICATE DE PRESĂ

  E-Distribuție Dobrogea a investit 1,7 milioane lei într-o linie de medie tensiune în județul Tulcea și a facilitat cercetarea unui sit arheologic datând din anii 3.200 î.Ch.

  Lucrarea de modernizare a rețelei electrice de medie tensiune crește gradul de siguranță în alimentarea cu energie electrică a aproximativ 5.000 de locuitori, prin reducerea numărului și duratei întreruperilor, și prin creșterea capacității de racordare a noilor consumatori.

  CategoriaCOMUNICATE DE PRESĂ

  E-Distribuție a investit circa 500.000 de euro în centrale fotovoltaice și soluții de stocare instalate in trei stații de transformare

  E-Distribuţie a instalat sisteme integrate de producere și stocare a energiei regenerabile în valoare de circa 500.000 de euro în trei stații de transformare din regiunile în care își desfășoară activitatea: Muntenia, Dobrogea și Banat. Cele trei centrale fotovoltaice au incluse baterii Li-Ion de 100 kWh pentru stocarea energiei, ducând la o mai mare reziliență a rețelei.