Sănătate și siguranță

Facem tot posibilul să prevenim incidentele în domeniul sănătății și securității în muncă: sănătatea și siguranța oamenilor cu care lucrăm sunt esențiale pentru noi.

În fiecare zi de lucru, urmărim un obiectiv ambițios: Zero Accidente, pentru că ținem la oamenii de lângă noi. Avem responsabilitatea să-i facem să conștientizeze riscurile la care se pot expune sau la care îi pot expune pe alții și să acționeze cu responsabilitate pentru prevenirea incidentelor. Precum e prevăzut în Stop Work Policy, orice situaţie de risc sau comportament periculos trebuie oprită şi semnalată imediat.

Am dezvoltat programe și metode avansate prin care îi formăm pe angajații și pe colaboratorii noștri pentru sănătate și siguranță. De exemplu, folosim tehnologia Virtual Reality (VR) pentru a simula scenarii de lucru și a-i antrena pe oameni să urmeze procedurile de siguranță, află detalii aici.

Echipamentele și instrumentele cu care lucrăm zi de zi pe teren sunt conforme cu standardele de sănătate, siguranță și calitate. Pentru noi este important să garantăm un mediu de lucru sigur și responsabil și o facem în fiecare zi, în colaborare cu autoritățile și organismele competente.

Ne angajăm să creăm o cultură a siguranței durabile, în care toată lumea este o parte activă, începând cu copiii școlilor primare, cărora le-am dedicat și vom continua să le dedicăm sesiuni de sensibilizare pe subiectul sănătate și siguranță.