• 20 May 2019

E-Distribuție Banat, 20 mai 2019

Timișoara – Ca urmare a fenomenelor meteorologice deosebite ce au avut loc în cursul serii de 19-20 mai (furtună cu aspect de vijelie), au fost afectate rețelele de medie și înaltă tensiune ale E-Distribuție Banat din județele Arad și Timiș.

În timpul nopții, echipele de electricieni au executat manevre de re-alimentare și au reușit, în mare parte datorită sistemelor de telecontrol, să reducă numărul de clienți afectați.

Astfel, la ora 8.00 mai erau nealimentați 10.900 de consumatori din zonele – Arad, Vinga, Semlac, Pecica, Iratosu, Dorobanți, Sagu, Vladimirescu, Bellu.

În Timiș, se lucrează pentru restabilirea alimentării clienților (înaltă și medie tensiune afectați), circa 2900, în zone din Timișoara, Giroc, Sânnicolau Mare, Banloc, Teremia Mare, Dudeștii Vechi, Valcani, Parta, Cărpiniș, Sacalaz, Orțisoara, Satchinez, Giarmata, Dumbrăvița, Ghiroda.

Echipele E-Distribuție Banat lucrează în continuare, astfel încât toți consumatorii să fie realimentați în cât mai scurt timp. Colaborăm cu autoritățile, care ne-au oferit sprijinul pentru degajarea copacilor și stâlpilor rupți.